Advaise is begin 2005 opgericht door Aise van Dijk en is gevestigd in het waalsprong-gebied van Nijmegen. Sinds 2005 zijn met succes opdrachten uitgevoerd voor een breed scala aan organisaties, waaronder een gebiedsontwikkelingmaatschappij, gemeenten, rijksoverheid, ziekenhuizen en welzijns- en zorginstellingen.

Na ruim zeven jaar met veel enthousiasme gewerkt te hebben voor de Management Support praktijk van Deloitte, besloot Aise van Dijk als kleine zelfstandige verder te gaan.

Aise van Dijk is in 1976 geboren in Leeuwarden. Als zoon uit echte ondernemersfamilie, groeide hij op aan de voet van de Posbank te Rheden. In 1998 heeft hij zijn studie Bedrijfseconomie, specialisatie Transitie Management (Bedrijfskunde), met succes afgerond aan de HEAO te Arnhem.

Na zijn studie is hij als adviseur gaan werken bij Deloitte. Daar heeft hij gedurende 7 jaar veel ervaring opgedaan met advies- en ondersteuningsprojecten op het gebied van o.a. Administratieve Organisatie / Interne Controle, veranderingstrajecten, procesbeheersing, interim opdrachten en coaching en begeleiding. Hierdoor is binnen Advaise ruime ervaring aanwezig binnen een breed vakgebied.